Τηλέφωνο: 2821088682-63939

Γιατί να ξεκινούν από μικρή ηλικία;
Γιατί η εξοικείωση με την ξένη γλώσσα πρέπει να γίνεται από τη νηπιακή ηλικία, όπως ακριβώς γίνεται και με την Ελληνική!
Εξάλλου, περνούν δημιουργικά το χρόνο τους, μαθαίνουν να λειτουργούν μέσα στην ομάδα και χρησιμοποιούν την ξένη γλώσσα από πολύ νωρίς.

character sitting on the top of book's heap

Η πρώτη επαφή των παιδιών με την ξένη γλώσσα πρέπει να είναι ευχάριστη! Στα νηπιακά τμήματα Pre-Juniors που μπορούν τα παιδιά να παρακολουθήσουν στα σχολεία μας, δίνεται έμφαση στον προφορικό λόγο και γίνεται μία εισαγωγή στη γραφή μέσω διασκεδαστικών δραστηριοτήτων όπως παιχνίδια, μουσική, ζωγραφική, κινούμενα σχέδια. Σκοπός μας είναι να αγαπήσουν τα παιδιά την ξένη γλώσσα και να κάνουν ένα εποικοδομητικό ξεκίνημα.
Στα σχολεία μας τα τμήματα Pre- Juniors λειτουργούν κατά τη χειμερινή αλλά και την καλοκαιρινή

 

περίοδο και απευθύνονται σε μαθητές Προνηπίου, Νηπιαγωγείου και Α’ Δημοτικού. Το χειμώνα, τα μαθήματα πραγματοποιούνται 1 φορά την εβδομάδα, ενώ κρίνεται σκόπιμο το παιδί να μην μελετά στο σπίτι. Η χρησιμότητα των τμημάτων αυτών είναι αναμφισβήτητη. Αναλογιστείτε μόνο την εξής αντιστοιχία: θα σκεφτόσασταν ποτέ να στείλετε το παιδί σας στην Α’ Δημοτικού, χωρίς να το έχετε στείλει Νηπιαγωγείο;;;;
Εξάλλου, η εξοικείωση με την ξένη γλώσσα (και ειδικά την αγγλική) πρέπει να γίνεται από τη νηπιακή ηλικία, όπως ακριβώς και με την ελληνική! Μην ανησυχείτε ότι θα πιέσετε το παιδί από τόσο νωρίς. Στα παιδιά αρέσει να περνούν το χρόνο τους δημιουργικά, θεωρούν πρόκληση το να μάθουν να λειτουργούν μέσα στην ομάδα και εντέλει τους αρέσει να μαθαίνουν!!!
Στα σχολεία μας τα τμήματα Pre-Juniors λειτουργούν κατά τη χειμερινή (1 ώρα την εβδομάδα) αλλά και την καλοκαιρινή περίοδο (εντατικά για 8 εβδομάδες).