Τηλέφωνο: 2821088682-63939

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών LANGUAGE LAB, έπειτα από 19 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης, κάνουν τη διαφορά. Σε δύο σημεία της πόλης, στη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή 160 (κοντά στο ΙΚΑ) και στον Παζινό Ακρωτηρίου, έχουν να σας προτείνουν εξαιρετικούς χώρους, αλλά και να προσφέρουν άρτια εκπαίδευση σε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Πληροφορική.

Με πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, φροντίζουν ώστε η εκπαίδευση του παιδιού να είναι σφαιρική και ευχάριστη!
BOL_Logo-1-page-001Ο διαδραστικός πίνακας αποτελεί βασικό εργαλείο της διδασκαλίας, ενώ οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές συμπληρώνουν και ενισχύουν τη γνώση με τη χρήση ειδικά διαμορφωμένων προγραμμάτων (Belt Study System).

Η επιτυχία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Language Lab, συνίσταται στο ότι η προσέγγισή τους απευθύνεται στο μέσο μαθητή. Με εξειδίκευση στη Σχολική Ψυχολογία, η Υπεύθυνη Σπουδών ενδιαφέρεται όχι μόνο για τη μελλοντική απόκτηση ενός πτυχίου, αλλά και για την εύκολη και ευχάριστη εκμάθηση της ξένης γλώσσας.

white_on_285_CParistonCAΗ δυσκολία αντιμετωπίζεται με ειδικό τεστ Μαθησιακού Προφίλ (Αriston Tests), ώστε να διαπιστωθεί πώς πρέπει να προσφερθεί η γνώση στο συγκεκριμένο μαθητή, αλλά και με πολύ εξειδικευμένες μεθόδους, όπως η μέθοδος TOMATIS (www.tomatis.com), η οποία ενδείκνυται για παιδιά και ενήλικες που παρουσιάζουν δυσκολίες στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας, αλλά και για όσους θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να τελειώσουν στο μισό χρόνο απ’ ότι με τις συμβατικές μεθόδους.

Επιπλέον, λειτουργούν ειδικά τμήματα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

pet_logoΟ γονέας έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τη δουλειά του παιδιού του ακόμη και από το σπίτι, ενώ του προσφέρεται η δυνατότητα ενημέρωσης αλλά και επιμόρφωσης μέσα από τις Σχολές Γονέων που διοργανώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με θεματολογία επίκαιρη και ανάλογη με την ηλικία του παιδιού του.

Αν όλα αυτά δεν κάνουν τη διαφορά, τότε ΤΙ;!

healthy-active-kids