Τηλέφωνο: 2821088682-63939

Τμήματα διάρκειας έξι έως οκτώ εβδομάδων με έναρξη από αρχές Ιουνίου και λήξη στις αρχές Αυγούστου, όπου οι μαθητές με καθημερινό, συνήθως πρωїνό μάθημα καλύπτουν την ύλη μίας σχολικής χρονιάς.
Είμαστε πάντα δίπλα σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να διαμορφώσουμε το κατάλληλο θερινό πρόγραμμα για το δικό σας παιδί!!

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Language Lab παραμένουν ανοικτά και το καλοκαίρι, από την 1η Ιουνίου έως και αρχές Αυγούστου. Για το καλοκαίρι 2015 λειτουργούν τα ακόλουθα τμήματα:

Νηπιακά Τμήματα Pre-Juniors

Για παιδιά νηπιαγωγείου και Α’ Δημοτικού. Γίνεται προετοιμασία για την πιο ομαλή ένταξή τους στην Α’ μικρή. Μπορούν να παρακολουθήσουν και παιδιά που έχουν ήδη κάνει αυτό το τμήμα το χειμώνα, καθώς η ύλη είναι διαφορετική. Διάρκεια: 20 Ιουνίου έως 20 Ιουλίου.

Τμήματα Starter

Για παιδιά Α’ και Β’ Δημοτικού. Προετοιμασία για την Α’ μικρή. Εκμάθηση ανάγνωσης, ορθογραφίας και βασικού λεξιλογίου. Διάρκεια: 20 Ιουνίου έως 20 Ιουλίου.

Summer Ab! (Β’μικρή)

Τμήμα κατάλληλο για εκείνους που θέλουν και «μπορούν» να ολοκληρώσουν τη Β’ μικρή στη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε να συνεχίσουν στην επόμενη τάξη από το Σεπτέμβρη.
Διάρκεια: 1 Ιουνίου έως 30 Ιουλίου.

Μικρά γκρουπ διαφόρων επιπέδων (Αγγλικά-Γερμανικά)

Υπάρsimple_img_2χει η δυνατότητα δημιουργίας μικρών γκρουπ 1-3 ατόμων ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών. Συζητήστε μαζί μας τις ανάγκες που παιδιού σας και θα σας κάνουμε τις προτάσεις μας!

Πληροφορίες και Εγγραφές έως 30 Μαΐου